A Kultúr Projekt Kft. 2013.06.20-án alakult, 2015.02. hónap óta nonprofit kft-ként folytatja tevékenységét…

Napjainkban cégünk Magyarország egyik legigényesebb rendezvényszervező irodáját működteti a sport és kulturális események területén egyaránt.

Korábban olyan hírességeket hoztunk hazánkba, mint a kiváló énekes Gianni Morandi, aki a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon adott teltházas koncertet.  Al  Bano, a Budapesti Kongrsszusi Központban lépett fel óriási sikerrel.

Együtt dolgoztunk a világhírű Moszkvai Patriarchatus Kórussal is, akik a Budapesti Szent István Bazilikában adtak szintén teltházas koncertet, valamint a The Golden Vices of Singers kórussal, akik Budapesten és Debrecenben koncerteztek.

Napjainkban a Kultúr Projekt Kft. a Monarchia Operett társulatával folyamatosan turnézik Magyarország több városában is, mivel célunkul tűztük ki, hogy a világhírű operett műfaj fenntartása érdekében, a klasszikus értékeket megőrizve az operettet, mint magyar nemzeti kincset és hungarikumot, valamint a világhírű dallamokat és legnépszerűbb operett slágereket mindenki részére kedvelhetővé, ismerhetővé, elérhetővé tegyük. 

Ennek keretein belül került bemutatásra az EMMI támogatásával 2021. Június 12-én  és 13-án a Sissi, a magyar királyné című Huszka operett  a Gödöllői Királyi Kastély Díszudvarán, majd augusztus 14-én és 15-én  Budapesten, a Városmajorban. 

Ezt követően hazai és erdélyi turnén volt az eladás.

Minden helyszínen telt ház előtt adtuk elő az operettet.  A közönség mindenütt   sok tapssal, nevetéssel, olykor hangos ovációval fogadta az előadást, aminek a végén hosszú, állótapsos  ünneplésben részesítette a szereplőket.

2022-ben Kálmán Imre születésének évfordulóján mutattuk be szintén  a Monarchia Operettel a „120 perc a Föld körül”  című Kálmán gálát, melyet Kerényi Miklós Gábor rendezett.

Ezeken kívül is sok szép produkciót hozunk létre a Monarchia Operettel közösen.

Referenciánkat sportvonalon a Forma1-es futamok világa adja, ugyanis Magyarországon szerves közreműködői vagyunk a helyszíni jegyértékesítési folyamatnak. A 2024. évben tervezzük megnyitni Budapest egyik központi helyén jegyirodánkat, ahol a Magyar Nagydíjra a belépőjegyeket elővételben is meg vehetik a lelkes szurkolók. 

2018-évtől kezdve szakképző iskolai diákok szakmai gyakorlati oktatóhelyeként üzemelünk. Oktatóink magas színvonalon tanítanak programozást, webfejlesztést, adatbázis kezelést, illetve számítógépes könyvelést, elektronikus adóbevallást, valamint projekttervezést.

Fenti keretek között vállaljuk középiskolai és OKJ képzési rendszerben résztvevő diákok kiszervezett oktatását is közel 250m2 alapterületi oktatási termeinkben, a kapcsolódó eszköz állománnyal és képzett szakoktatókkal.