„The Golden Voices of Gospel”

hangszeres énekegyüttes

Hallelujah Tour

Dwight Robson afro-amerikai  baptista tiszteletes zenekara  a The Golden Voices of Gospel csapat összes tagja az USA-ból repül Európába ahol már sok éve rendszeresen koncertezik.
Dwight Robson zenekara általában 11 – 12 tagú- hangszeres énekegyüttes, amelynek afro-amerikai tagjai remek zenészek és valamennyien kitűnő, szólisták, hangjuk, énektudásuk is tökéletes.
A „The Golden Voices of Gospel”  profi együttessel szívesen dolgoznak /dolgoztak  együtt olyan világsztárok is mint Michael Jackson, Mariah Carey, stb.

 A gospel szó evangéliumot, jó hírt, örömhírt jelent. Az evangéliumon alapuló amerikai vallásos dalokból, az afroamerikaiak szabadságvágyának, boldogságának dalba öntött imádságaiból, a spirituálékból fejlődött ki, de annál élénkebb lüktetésű, ritmizáltabb.

 A mai popzene meghatározó előadói (Michael Jackson, Tina Turner, Stevie Wonder, Whitney Houston, Beyoncé stb.) is sokat merítettek e stílus hagyományaiból.

Az afro-amerikai The Golden Voices of Gospel együttes autentikus előadásmódja mindenütt a világon garantálja a vitathatatlan minőséget és sikert.

Győr

Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ
2025. 01. 09. 19:00

Budapest

Erkel Színház
2025. 01. 10. 19:00
Jegyvásárlás

Miskolc

Művészetek Háza
2025. 01. 11. 19:00