„The Golden Voices of Gospel”

hangszeres énekegyüttes

„OH HAPPY DAY”, ” HALLELUJAH „

Dwight Robson afro-amerikai  baptista tiszteletes zenekara  a The Golden Voices of Gospel csapat összes tagja az USA-ból repül Európába ahol már sok éve rendszeresen koncertezik.
Dwight Robson zenekara általában 11 – 12 tagú- hangszeres énekegyüttes, amelynek afro-amerikai tagjai remek zenészek és valamennyien kitűnő, szólisták, hangjuk, énektudásuk is tökéletes.
A „The Golden Voices of Gospel”  profi együttessel szívesen dolgoznak /dolgoztak  együtt olyan világsztárok is mint Michael Jackson, Mariah Carey, stb.

 A gospel szó evangéliumot, jó hírt, örömhírt jelent. Az evangéliumon alapuló amerikai vallásos dalokból, az afroamerikaiak szabadságvágyának, boldogságának dalba öntött imádságaiból, a spirituálékból fejlődött ki, de annál élénkebb lüktetésű, ritmizáltabb.

 A mai popzene meghatározó előadói (Michael Jackson, Tina Turner, Stevie Wonder, Whitney Houston, Beyoncé stb.) is sokat merítettek e stílus hagyományaiból.

Az afro-amerikai The Golden Voices of Gospel együttes autentikus előadásmódja mindenütt a világon garantálja a vitathatatlan minőséget és sikert.

Budapest

RaM-ArT Színház

2024. 01. 04. 19:00

Miskolc

Művészetek háza

2024. 01. 05. 19:00
A „Sohasem ér véget a dínom-dánom” Tatabánya és Szekszárd időpontja betegség miatt  változott.
Új időpont:   2024. február 17. 19 óra  Tatabánya
             és              február  25. 19 óra Szekszárd
a jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra!
Megértésüket köszönjük!